Kategoriat

Postikuluitta!

Setelit

 
 
Seteleiden kuntoluokitukset
 
UNC Uncirculated : Seteli, ilman värimuutoksia, käsittelyvauroita, kuten taittojälkiä tai ryppyjä, ei viiltoja, tahroja tai pyöristettyjä kulmia.
AU About Uncirculated : Seteli, ilman värimuutoksia, erittäin vähäisiä käsittelyvaurioita, kevyt keskitaite mahdollinen (ei ryppyjä, eli paperin kuidun hajoamista), ei pyöristettyjä kulmia.
XF / EF Extremely Fine : Seteli, joka on vielä kirkas ja kaunis, mahdollinen ryppy tai jopa kolme kevyttä taitetta, kulmissa vähäistä kulumista.
VF Very Fine : Setelissä mahdollisesti pientä likaa tai tahroja, useat vaaka- ja / tai pystysuorat taitokset mahdollisia. Paperi on edelleen suhteellisen ehjä. Ei repeämisiä, mutta kulumista reunoissa ja kulmissa on mahdollista.
F Fine : Hieman pehmentynyt paperi, huomattavaa kulumista. Vähäistä repeytymistä reunoissa.  Selkeä, mutta ei raikkaan näköinen. Nidotuissa seteleissä reikiä, mutta ei kulumisesta johtuvia reikiä.
VG Very Good : Paljon kulumista. Paperi on pehmeä. Repeämät voivat ylettyä ulkoasuun. Värjäytymiset / värimuutokset mahdollisia. Keskellä mahdollisesti reikä johtuen kulumisesta. Seteli näyttää kuitenkin vielä esittelykelpoiselta.
G Good : Erittäin paljon kulumista, kuten VG, mutta enemmän. Kynämerkintöjä saattaa esiintyä. Pieniä osia setelistä saattaa puuttua.
FAIR Fair : Setelistä puuttuu isompia paloja.
POOR Poor : Huonoin mahdollinen laatu, erittäin kulunut, likainen, tahraantunut, teipattu palasia yhteen, yms.
 
Näytä:
Järjestys:
Seteli Kokoelma 102 KPL UNC
Seteleitä ympäri maailmaa! 102 kiertämätöntä (UNC) erilaista seteliä 31 eri maasta: ..
54,90€
World Paper Money 1961-Present 19th Edition Luettelo
Standard Catalog of World Paper Money - Modern Issues - 1961 - Present, 19th Edition Edited b..
59,90€
World Paper Money 1961-Present Luettelo
Standard Catalog of World Paper Money - Modern Issues - 1961 - Present, 17th Edition Edited b..
49,50€

Copyright @ 2008-2017 Eurokolikot.com