Suomi 2015 20 € Suomalainen Sisu HOPEA PROOF  • Tuotenumero: 03635
  • Saatavuus: Loppu
  • 79,00€


Suomen virallinen Suomalainen sisu -juhlaraha välittää tarinaa sisukkuuden merkityksestä. 

 

Suomalainen sisu -juhlarahassa yhdistyvät herkkyys ja voima. Juhlarahan tunnuspuolella on kuvattuna kaksi herkästi veistettyä sydäntä. Juhlarahan arvopuolella repeämän keskeltä läpipuskeva sydän ja kolmiuloitteisuus on vaikuttava.

Hopeisen proof-laatuisen 20 euron Suomalainen sisu -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 5 000 kpl, joista 50 on numeroitu. Numerointi on rahan arvopuolella ja numeroidut juhlarahat myydään erikseen pakattuna kauniiseen lasivitriiniin.

Kiillotetulla leimasimella lyöty, viimeistelty Suomalainen sisu -juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin ja rahan tarinan kertovaan lahjarasiaan.

Suomalainen sisu -juhlaraha kunnioittaa sisua

 

Sisu on aina vienyt suomalaisia eteenpäin. Uuden ajan muovaama sisu on sydämen viisautta, huolenpitoa lähimmäisestä ja yhteisistä asioista ja ennen kaikkea uskallusta unelmoida ja asettaa tavoitteita. Se ilmenee yksilöiden selviytymistarinoina, yhteisöjen voimannäyttöinä ja rohkeina innovaatioina. Suomalainen sisu on nostanut meitä maailmankartalle ja toimii universaalina esimerkkinä siitä, mitä sisulla voi saada aikaan.

Nimellisarvo 20 €
Metalli Ag 925
Halkaisija 38.6 mm
Paino 25.5 g
Laatu Proof
Vuosileima 2015
Lyöntimäärä 5 000
Suunnittelija Tapio Kettunen
Julkaisupäivä 6.3.2015
 

Avainsanat: proof, hopea, suomi, 2015, finland, suomen, suomalainen, juhlaraha, juhlarahat, juhlarahoja