Belgia 2020 2 € Kasvinterveysvuosi FR COINCARD  • Tuotenumero: 09869
  • Saatavuus: Varastossa
  • 15,90€


Ranskankielinen kortti.

Lyöntimäärä: 75 000 (?)

Julkaisu: helmikuu 2020

Aihe : Kansainvälinen kasvinterveysvuosi 2020

Kuvaus ulkoasusta : Kolikon sisäosassa on kansainvälisen kasvinterveysvuoden 2020 virallinen logo, joka muodostuu lehdistä, ja teksti ”INTERNATIONAL YEAR OF PLANT HEALTH”. Lehdet symboloivat terveitä kasveja ihmisen tarvitseman hapen ja ravinnon sekä maapallon kaiken elämän lähteenä. Tässä myönteisiä ajatuksia herättävässä kuvassa lehdet, jotka ovat suojassa tappavilta tuholaisilta ja taudeilta, muodostavat ympyrän. Ympyrä kuvastaa maailmaa ja tähdentää sitä, että kasvinterveys ja -suojelu on maailmanlaajuinen kysymys. Kasvinterveydellä on erittäin suuri merkitys nälän poistamisen, köyhyyden vähentämisen, ympäristön suojelun ja taloudellisen kehityksen edistämisen kannalta.

Koska Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja lyö kolikot, Utrechtin rahapajan tunnus (Merkurius-sauva) on sijoitettu kuva-aiheen oikealle puolelle. Belgian rahamestarin tunnus (Hertzelen kunnan vaakuna) on kuvan vasemmalla puolella. Maatunnus BE ja vuosiluku 2020 ovat kuva-aiheen alapuolella.


" International Year of Plant Health 2020 (IYPH 2020)"Avainsanat: unc, belgia, 2020, belgian, belgialainen, belgie, belgium, 2e, 2€, 2-euro, erikoiseuro, erikoisraha, juhlaraha